Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 20.05.2024, 09:28

Меню сайту
Сайт уже відвідали

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6
Головна » 2020 » Листопад » 4 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2020
15:22
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2020

       Із 1 до 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

 

Глобальна екологічна криза, в умовах якої ми живемо, є наслідком впливу багатьох чинників і насамперед споживацького підходу до природи. Але є ще одна, чи не найсуттєвіша причина екологічної кризи, – це глибоке падіння духовності та моралі, низький рівень екологічної освіти і виховання, загалом екологічної культури переважної більшості мешканців планети.

Шкільна бібліотека як структурний підрозділ закладу загальної середньої освіти і важливий складник його освітнього простору посідає важливе місце у системі екологічного виховання учнів. Головними пріоритетами її діяльності є виховання екологічної свідомості, екологічної культури молодих громадян України. Задля сприяння реалізації зазначених проблем цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходить під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів». Головна мета Всеукраїнського місячника – привернення уваги до екологічних проблем і активізація роботи бібліотеки з екологічної просвіти підростаючого покоління спільно з учасниками освітнього процесу.

          В рамках Всеукраїнського місячника були проведені бесіди «Милосердя до природи та людини», «Правила поведінки на природі», «Тривоги рідного краю»,  круглий  стіл «Шлях до збереження біосфери та здоров’я людей»,  екологічний брейн –ринг «Подорож у країну Флорію», екологічні години «Ми друзі природи», екологічні подорожі «Барви осені», конкурс малюнків «Природа очима дітей», виставка літератури «Дивосвіт рідної природи», підготовлено рекламно – іміджеву продукцію (плакати, листівки ) та зроблено екологічний паркан,на якому розміщували вислови, малюнки, які відповідали тематиці Всеукраїнського місячника, проведено конкурс віршів «Про природу тихим словом» та творів на екологічну тематику «В долі природи наша доля»,фотоконкурс «Квіти навколо нас» та фотовернісаж «Бринить природи мова кольорова», проведено смайл – опитування «Що робити кожному для порятунку Землі?», флешмоб «Екологія. Книга. Бібліотека»,майстер клас з виготовлення ялинок «Зелена ялинка – жива голочка», день бібліотворчості «Екологічний дизайн» (створення власними руками фігурок тварин, квітів, птахів з пластиліну. Заходи сприяли виховання у юних читачів відповідальності за стан навколишнього середовища та розуміння сучасних проблем навколишнього середовища й усвідомлення їх актуальності для всього людства, своєї країни і рідного краю, особисто для себе;  формування у дітей потреби в спілкуванні з природою, засвоєння норм відповідальної поведінки щодо її збереження;  засвоєння дітьми та підлітками народних традицій у взаємовідносинах людини з природою;  залучення учнівської молоді до природоохоронної діяльності. 

Переглядів: 205 | Додав: Grugorovna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ppu-pro_sike  
0
Наша команда опытных мастеров приготовлена подать вам передовые системы утепления, которые не только ассигнуруют надежную оборону от холодильности, но и подарят вашему домашнему пространству современный вид.
Мы работаем с последними материалами, гарантируя постоянный срок службы работы и великолепные результирующие показатели. Утепление наружных стен – это не только сбережение на подогреве, но и заботливость о экологии. Энергосберегающие технологии, какие мы внедряем, способствуют не только личному, но и сохранению экосистемы.
Самое основополагающее: <a href=https://ppu-prof.ru/>Утепление фасадов в москве цена</a> у нас начинается всего от 1250 рублей за кв. м.! Это доступное решение, которое преобразит ваш дом в действительный тепличный местечко с минимальными затратами.
Наши примеры – это не исключительно утепление, это образование пространства, в где каждый деталь символизирует ваш собственный модель. Мы возьмем во внимание все твои просьбы, чтобы воплотить ваш дом еще еще более комфортным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>www.ppu-prof.ru</a>
Не откладывайте заботу о своем обители на потом! Обращайтесь к мастерам, и мы сделаем ваш обиталище не только комфортнее, но и по последней моде. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на официальном сайте. Добро пожаловать в пределы благополучия и качественного исполнения.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz